DESPRE NOI

SALVARANI ROMANIA este o companie tanara si dinamica avand in spate experienta companiei mama SALVARANI ITALIA, companie cu o lunga istorie si experienta in domeniul pieselor agricole si industriale.

SALVARANI ROMANIA comercializeaza echipamente GPS pentru agricultura (ghidare, masurare si autoghidare) duze si accesorii de pulverizare TEEJET, standuri pentru testarea si calibrarea echipamentelor de pulverizare AAMS-SALVARANI, pompe electrice SHURFLO, statii meteo DAVIS precum si toata gama de produse SALVARANI.

Obiectivul nostru principal este de a oferi agricultorului roman echipamente agricole care pot facilita munca de zi cu zi, imbunatatind astfel considerabil randamentul exploatarii.

Va invitam sa parcurgeti paginile acestui site pentru a va familiariza cu principalele produse comercializate de noi, sperand ca veti gasi ceea ce cautati. In cazul in care sunteti in cautarea unor echipamente agricole de precizie care nu se gasesc pe acest site, nu ezitati sa ne contactati, gama de produse pe care o comercializam este mult mai larga.

Vizitati site-ul www.salvarani.com si descarcati cataloagele specifice pentru diversele linii de produse

office@salvarani.ro

+40 766 662 079

www.salvarani.ro